Bloedstollende psychologische thriller!
Tegan is jong, alleen en acht maanden zwanger. Ze probeert alle eindjes aan elkaar te knopen voor haar kleine meisje in haar buik. Om wat rust te pakken besluit ze, net voor een sneeuwstorm, naar haar broer te rijden. Echter, ze komt midden in de storm terecht en botst tegen een boom. Bij een ietwat apart echtpaar krijgt ze onderdak in een ingerichte kelder. Daar probeert ze elke dag haar leven en dat van haar ongeboren kindje te redden.
Wat heb ik hiernaar uitgekeken! Ik had er goede, maar ook minder goede dingen over gelezen.
Ik vond het boek psychologisch sterk neergezet. De spanning zat er voor mij al vanaf het begin in, ik dacht meteen: OMG, waar gaat dit heen? en ik was pas bij hoofdstuk 12!
In het midden van het verhaal wordt het wat constanter, maar Freida zou Freida niet zijn als ze ook daar geen twist in wist te brengen.
Alleen de naam voor haar ongeboren kindje, ‘Tonijntje’… tja, daar had ik zelf een andere naam voor gekozen.
Als lezer ontwikkel je zoveel empathie voor Tegan wanneer ze bij het echtpaar is, vooral omdat je hoopt dat alles goedkomt met haar en haar kindje.
Sidenote: een nieuwe moordenares is geboren… ;-)
Freida zet met ‘De crash’ een bloedstollende psychologische thriller neer.
Sidenote: een nieuwe moordenares is geboren… ;-)
Freida zet met ‘De crash’ een bloedstollende psychologische thriller neer.