Leuke feelgood!

Isobelle en Jip zijn beste vrienden, ze trekken al bijna 5 jaar veel met elkaar op. Ze steunen elkaar door dik en dun. Isobelle zelf heeft een moeilijke relatie met haar vader die in de politiek zit. Juist Jip geeft haar hierin goede adviezen. Waar Isobelle in de bakkerij werkt is Jip een bekende in de muziekwereld.
Als verjaardagscadeau neemt Jip Isobelle mee op een korte trip. Echter staat Jip beschreven als rokkenjager. Toch wilt hij van dat imago af. Wanneer Isobelle een contract voor drie maanden aangaat om Jips vriendin te zijn komt hun vriendschap op wankele schroeven.
Zal de vriendschap het toch overleven?

Eventjes over de cover; dit is toch een plaatje! Helemaal verliefd op de cover.
Het verhaal wordt verteld vanuit Isobelle en Jip. We leren de personages goed kennen. De diepgang van beiden weet Eline mooi te verwoorden. We worden als lezer meegenomen in de wereld van de beste twee vrienden die een contract opstellen.
We merken ook een diepere laag, vriendschap en liefde.
‘Grappig dat je het vraagt’ is een heerlijke slowburn van friends to lovers. Met wat moeilijke hobbels op de weg die het verhaal lopende houden. Dus, hou jij van een echte slowburn? Dan is dit verhaal echt iets voor jou!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne