Fijne idyllische Ierse setting!

Boeken.van.chayenne 30 augustus 2025
Hannah wil leren koken om indruk te maken op haar vriendenkring en besluit deel te nemen aan een kookcursus in Ierland. In Dublin ontmoet ze de charmante Conor, kust hem impulsief omdat ze weet dat ze hem niet meer zal zien. Ze sluipt de volgende ochtend van de hotelkamer weg, vergeet haar pump, op weg maar de kookcursus. Daar aangekomen krijgt ze een knusse cottage toegewezen.. maar wie staat voor haar neus? Juist! Conor! Maar wie is Conor nu eigenlijk?
Hannah past al vrij direct in de groep en samen leren ze veel kookkunsten. De weken vliegen voorbij, ze leren beter koken en ze leren elkaar beter kennen. En dan heeft Hannah plots haar hart verloren…

We lezen het verhaal vanuit Hannah.
Julie heeft een fijne, rustige en elegante schrijfstijl. Ze weet Hannah en Conor goed te beschrijven zodat de personages je niet meer loslaten, ik voelde me een vriendin van Hannah. Je weet als lezer hoe het boek en verhaal zich gaat ontwikkelen echter weet Julie me meerdere keren te verrassen met situaties! Zo leuk! Ook weet ze de chemie tussen Hannah en Conor van de bladzijdes te laten afspatten!
Ik vond het een heel cozy verhaal, de Ierse setting het huisje.. helemaal jaloers op Hannah!

‘De kleine cottage in Ierland’ is een lichte, feelgood-romantisch verhaal met een idyllische Ierse setting en smakelijke details rondom koken. Je hart gaat er sneller van kloppen!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne