Heerlijk boek met humor!

Boeken.van.chayenne 16 augustus 2025
Leonie is blij met haar leven, ze werkt als juf en hoopt ooit een boek uit te brengen. Echter zou ze het ook fijn vinden ok haar leven te kunnen delen met iemand. Ze besluit om zeven briefjes te verstoppen en af te wachten wat daar uit voort komt… vind ze hierdoor haar ware? Of beslist het lot toch anders?

Kort geleden heb ik dit boek gewonnen op Instagram. De titel sprak me enorm aan icm de flaptekst. Ik kende de auteur nog niet dus ook een fijne kennismaking!
Ik ben aangenaam verrast, wat een fijn boek. Met Leonie in de hoofdrol die op zoek is naar de ware… uiteindelijk willen we dit allemaal.
Het is een fijn verhaal wat heerlijk vlot wegleest, korte hoofdstukken en toegankelijk. Ook is er humor aanwezig waardoor je soms wel moet lachen!
De plottwist… ohhhh ja, als die er niet was dan was het een voorspelbaar einde maar nu… ohhh ik vond het ergens ook wel erg. Leefde zo mee met Leonie… emoties, single leven, humor, rouw het komt allemaal aan bod in ‘zeven briefjes’.

Meer recensies van Boeken.van.chayenne