Echtpaar op zoek naar spanning in relatie

bookloveranna 05 mei 2025
Ondanks een goede, stabiele relatie zijn zowel Joyce als Bob los van elkaar op zoek naar verdieping van hun relatie. Bob wordt aangestoken door de ‘lang-leve-de-onenightstand’ verhalen van zijn vriend Sjoerd en door de verhalen van haar collega Sanne wordt Joyce de wat meer sexy kant op gestuurd. En is Sanne alleen een collega of voelt Joyce wellicht meer voor haar?

Tijdens hun zoektocht komen ze terecht in een parenclub en een spannende en sexy tijd breekt aan. Maar past dit wel bij Joyce? Durft Joyce de levensstijl te kiezen die bij haar en haar relatie past of zal ze zich blijven aanpassen om in een bepaald plaatje te passen?

In dit boek volgen we Joyce en Bob op hun zoektocht naar erotische verdieping van hun relatie. De spanning en steamy romance die de voorkant van het boek doet beloven heb ik zelf niet gevonden in dit boek. Wel vond ik de scenes tussen Joyce en Sanne mooi beschreven (zou die relatie ook nog een stapje verder gaan?) en ook de tien bladzijdes in de parenclub waren goed opgebouwd naar een mooi hoogtepunt. Echter was het slot van dit boek voor mij een dieptepunt. Van een voor mij hoogtepunt daalde het tot ver onder het vriespunt in de laatste zes bladzijdes. Waren de stappen voor Joyce toch net even te groot voor haar?

Gelukkig wist de schrijfster me, nadat ik het verhaal gelezen had, te melden dat het einde bewust zo is, een cliffhanger naar een tweede deel van deze serie waarin Sjoerd centraal staat, dus dat boek gaan we binnenkort zeker lezen. Hopelijk komen Joyce en Bob daarin ook nog terug.

Op basis van mijn ervaring geef ik het boek 3 sterren. Goed geschreven, zeker voor een kort verhaal. Dank je wel Jaimy Smeets dat ik zo last minute nog met je leesclub mee mocht lezen.

Meer recensies van bookloveranna