Welkom terug in Dream Harbor

Booklover.Sil 28 november 2025
Hazel werkt in de boekhandel in Dream Harbor. Ze wordt bijna 30 en beseft zich dat ze eigenlijk maar een saai en braaf leven leidt. Ze wil voor haar 30ste eindelijk eens spannende dingen doen en uit de band springen.
Op een dag ziet ze in de boekhandel een boek scheef staan met ook nog een ezelsoor. In het boek is een stukje tekst gemarkeerd. Waar ze eerst boos is dat iemand haar boek onverkoopbaar heeft gemaakt, beseft ze dat het een aanwijzing is. En er volgen er meer....Noah, op wie ze al een tijd een oogje heeft, besluit haar te helpen met het volgen van de aanwijzingen. Hierdoor maken ze allemaal leuke en spannende dingen mee, precies zoals Hazel wenste. Maar wie laat die aanwijzingen toch achter? Is het Noah zelf, die ook een oogje op haar blijkt te hebben? Of wordt ze in de maling genomen?

De Cinnamon Bun Boekhandel brengt ons weer terug naar het dromigere stadje Dream Harbor. Het is weer een cozy en gezellig verhaal, al vond ik het erg oppervlakkig blijven en had ik er stiekem meer van verwacht.
Desalniettemin een fijn boek waar je heerlijk bij weg kunt dromen.

Meer recensies van Booklover.Sil

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.