Heerlijke feelgood tijdens de herfst!

Booklover.Sil 20 oktober 2025
Na jaren in Boston te hebben gewerkt en gewoond, komt Jeanie terug naar het stadje Dream Harbor waar ze het Pumkin Spice Cafe van haar tante overneemt.
Hier ontmoet ze de norse, maar oh zo aantrekkelijke boer Logan die haar gaat helpen met het oplossen van raadselachtige taferelen die gebeuren in het cafe. Langzaam maar zeker groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Weet ze hem te ontdooien?
Ondertussen begint ze zich steeds meer thuis te voelen in Dream Harbor. Het is het tegenovergestelde van Boston: een knus en gezellig stadje waar iedereen elkaar kent. Ze heeft dan ook al snel vrienden gemaakt.
Maar er lijkt ook iemand minder blij te zijn met haar komst...er gebeuren rare dingen in het cafe, ze lijkt te worden gesaboteerd. Zal ze dit raadsel kunnen oplossen?

Het Pumpkin Spice Cafe is een heerlijke feelgood die fijn leest. Het ademt de sfeer van Gilmore Girls, een serie die ik altijd graag keek!
Perfect boek voor de herfstachtige dagen!

Meer recensies van Booklover.Sil

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.