Tot nu toe mijn favoriet!
Alweer het 5de deel in de Grant County serie.
Wanneer Jeffrey en Sara door het bos wandelen, struikelt Sara ergens over. Het blijkt een buis die uit de grond steekt. Maar deze buis zit vast aan iets onder de grond. Sara en Jeffrey doen vervolgens een schokkende ontdekking.
In het onderzoek naar deze zaak, komen ze terecht in de wereld van een strenge gelovige gemeenschap waar weinig prijs gegeven wordt en iedereen elkaar de hand boven het hoofd lijkt te houden.
Zoals Jeffrey het al benoemt in het boek; het lijkt bijna een Agatha Christie mysterie waarbij iedereen de dader kan zijn en velen een motief lijken te hebben. Langzamerhand vallen de puzzelstukjes in elkaar maar het blijft tot het einde spannend!
Ondertussen worstelt Lena nog steeds met haar relatie met de gewelddadige Ethan. Hoe sterk ze ook is als rechercheur, zo zwak lijkt ze in haar relatie. Totdat ze met eigen ogen bij een ander ziet, wat haar wordt aangedaan. Zal ze eindelijk aan deze giftige relatie kunnen ontsnappen?
Ik heb enorm genoten van dit boek, het is tot nu toe mijn favoriet in de Grant County serie.
Spannend tot het einde, goede plottwists en het einde raakte me enorm. Een aanrader!