Korte maar spannende thriller!
Wanneer Nienke even in een dip zit - haar relatie is uit en ze is ontslagen op haar werk - kan ze haar geluk niet op als ze via een prijsvraag op Facebook een geheel verzorgde wintersportvakantie wint. Nienke is gek op skien, dus dit is precies wat ze nodig had.
Eenmaal in Oostenrijk geniet ze met volle teugen. De groep bestaat uit leuke mensen en ook een paar leuke mannen...nu Nienke weer vrijgezel is, besluit ze extra te genieten van al die aandacht en het geflirt.
Maar wanneer ze op een avond met de groep naar het thermenbad gaat, slaat het noodlot toe...was het wel zo'n geluk dat ze deze vakantie won?
Dit vond ik een van de betere boeken die ik tot nu toe heb gelezen van Linda van Rijn.
Spannend, onvoorspelbaar, en een mooie plottwist. Ook het feit dat vanaf een bepaald (cruciaal) moment het verhaal vanuit een ander perspectief verteld wordt, waardoor je als lezer in spanning blijft, vond ik goed.
Het is een korte thriller die fijn leest, ik heb genoten!
Het is een korte thriller die fijn leest, ik heb genoten!