een feelgood om van te houden

Booksbyharma 03 april 2025
Joan is redactiemedewerker van het blad Pure magazine. Ze schrijft mooie artikelen. Als ze op een dag in de trein zit en weet dat ze te laat komt is Madelief haar collega die het tegenovergestelde is als zij niet blij. In de trein ziet ze een knappe man, ze hebben oog contact en als ze uit de trein stapt stapt hij ook uit. Ze is benieuwd naar hem.
Als haar baas Rachel verteld dat ze vertrekt en de nieuwe redactie manager komt is er een strijd gaande tussen haar en Madelief.
Ze weet dat de mysterieuze man Tom heet, maar meer weet ze nog niet van hem. Hij daagt haar uit om onderzoek te doen.
Hoe dit afloopt en wie die baan krijgt? Dat lees je in Te mooi om waard te zijn.

Wat heb ik genoten van dit verhaal. Joan begreep ik al vrij snel en haar collega Madelief die het tegenovergestelde is als Joan. Hoe gaat dit aflopen?
De schrijfstijl van Charlotte is zo fijn, dat ze je als lezer zo in het verhaal zuigt waardoor je wilt blijven (door) lezen. De setting van het verhaal is ook fijn. De trein, een redactie ik hou daar enorm van.
Deze feelgood novelle heeft alles wat een feelgood verhaal nodig heeft. Er zitten mooie twist in het verhaal waardoor je zoals ik eerder aangaf je wilt blijven doorlezen.
Ik heb in ieder geval erg genoten van het verhaal en ik ben benieuwd met wat voor verhalen Charlotte van Vliet nog meer mee komt.

Wat mij betreft een echte aanrader en een heel fijn tussendoortje.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma