Een heerlijke afsluiter van een fantastische serie!
‘Gevonden’ is het laatste deel van de Brugse liefde-serie en wat keek ik hier naar uit! Zou het weer zo genieten worden net zoals de vorige delen…en komen we erachter wie Eric nou echt is?
Wow wow wow, wat is ook dit deel weer geweldig! Vanaf het begin is het weer genieten en zat ik weer compleet in het verhaal. Door de fijne beeldende schrijfstijl van Sofie, het hoge tempo van de gebeurtenissen, de mooie spanningsopbouw en de heerlijke personages, vlieg je door het verhaal heen en wil je niet anders dan het verhaal in één ruk uitlezen.
‘Gevonden’ is een verhaal vol humor, spanning, liefde, spicy momenten en een mooie diepere laag. Een verhaal waarin Eric en Leila allebei een sterke persoonlijkheid hebben, de issues uit het verleden niet echt los kunnen laten, maar waarin ze wel voor tweede kansen gaan, het vertrouwen en de liefde weer willen vinden en waarin ze een kijkje geven in hun hart waardoor je als lezer met ze meeleeft en in je hart sluit. Het mentale stuk in dit verhaal is echt krachtig uitgewerkt!
Leuk om alle andere personages uit de vorige delen weer voorbij te zien komen!
mooie quote uit het verhaal:
“De vraag is niet of je in iemands wereld thuishoort, de vraag is of je iemands wereld bent.”
‘Gevonden’ is een perfecte afsluiter van een geweldige serie! Een serie om weer een keer helemaal te gaan lezen! En nu kan ik niet wachten op nog meer fantastische verhalen van Sofie Cloet!
4,5*
Leuk om alle andere personages uit de vorige delen weer voorbij te zien komen!
mooie quote uit het verhaal:
4,5*