Virtueel spel

‘Virtueel spel’ is het tweede deel in de Kasteelsuite-serie. Van het eerste deel ‘Verleidelijk spel’, had ik enorm genoten, zou dat bij dit deel ook weer zo zijn…? Nou absoluut! Ik mocht ook dit deel weer proeflezen en zat vanaf het eerste moment weer volop in het verhaal!

Het verhaal gaat verder waar ‘Verleidelijk spel’ geëindigd is. Dat was toch wel met wat vraagtekens, dus ik was dan ook benieuwd welke draai het verhaal ging krijgen.
‘Virtueel spel’ is diepgaander, geeft antwoorden, bevat weer lekker veel humor en heeft absoluut weer een heerlijk spicy randje.

Door de vlotte beeldende schrijfstijl, wandel je haast zelf rond op het kasteel, beleef je alles door de ogen van Lise en Ayden en geniet je mee met alle gebeurtenissen, de romantische omgeving en hoop je maar één ding….en dat is dat ze de liefde vinden.

De personages maken een mooie persoonlijke groei door en laten zich van een kwetsbare kant zien. Wat volgt zijn mooie, emotionele gesprekken waardoor de personages nog realistischer overkomen.

‘Virtueel spel’ is een heerlijk tweede deel en ik kan dan ook niet wachten op het derde deel. Achter deel 2 staat al kort waar het in het slotdeel een beetje overgaat…nou die teaser maakt nieuwsgierig!

Hou je van een origineel verhaal vol humor, een mooie diepere laag en een heerlijk spicy randje…dan is deze serie een absolute aanrader om te gaan lezen!

Meer recensies van Bookstagram_ilona