Een fantastisch vervolg!

Na het eerste deel; ‘Niet volgens plan’, vol fantastische personages, mooie quotes en een diepere laag, kon ik niet wachten om dit deel te gaan lezen! Zou ook deel 2 weer zo fantastisch zijn?

“Dat je de mooiste dingen niet van tevoren kunt bedenken. Die voel je pas als ze er eenmaal zijn”.

Deze quote geeft aan hoe het verhaal bij mij binnenkwam tijdens het lezen: het genieten van de heerlijke schrijfstijl van Yvonne, een glimlach op je gezicht krijgen van de heerlijke rake uitspraken, de warmte in je lijf voelen van de personages in dit verhaal en aan het einde een zucht slaan omdat je niet wil dat het verhaal stopt.

De schrijfstijl van Yvonne is echt fantastisch. Ze weet een origineel verhaal neer te zetten wat vol romantiek, humor en spanning zit. Ook de diepere laag zit op een mooie manier verweven in dit verhaal.

Waar we in het eerste deel vooral de vriendengroep leerde kennen, is dat in dit deel vooral Mira en haar buitenlandse collega’s. Waar Mira in deel 1 niet echt mijn favoriete personage was, heeft ze me in dit deel heel erg verrast. Wat een vrouw met zelfvertrouwen! Ze maakt een mooie groei door in dit verhaal en laat hierdoor zien wie ze werkelijk is.
Leuk om ook gelijk een stukje Amerika qua omgeving en feestdagen mee te krijgen!

‘Niet te redden’ is een heerlijk feelgoodverhaal vol mooie, grappige en ontroerende gebeurtenissen. Het draait om nieuwe kansen, voor jezelf kiezen, vriendschap en natuurlijk de liefde. Maar wie mijn hart echt gestolen heeft is natuurlijk hond Stitch!

‘Niet te redden’ is een fantastisch vervolg op ‘Niet volgens plan’. Deze serie is absoluut een aanrader om te gaan lezen. Ik kijk nu al uit naar deel 3!

Meer recensies van Bookstagram_ilona