Weergaloos maar kwetsbaar

Het eerste wat opvalt aan dit verhaal is de enorme groei die Suzanne in haar schrijven heeft doorgemaakt! Wat een enorm verschil met het eerste deel! Waar het in deel 1 in de derde persoon is geschreven, is het nu vanuit het ik-perspectief geschreven. En juist dat maakt een enorm verschil qua diepgang, emoties, spanning en karakterontwikkeling!

Het verhaal grijpt je vanaf de eerste bladzijde en zorgt ervoor dat je bij de spannende momenten op het puntje van de stoel zit…en dat waren er nogal wat zeg! Er zitten veel wendingen in het verhaal waardoor je een aantal personages gaat verdenken. Op een gegeven moment zat ik goed qua gevoel, maar toch wist het einde me dan ook weer te verrassen!

Jack en Emma zijn twee personages die ieder een goed gevuld rugzakje bij zich dragen, waardoor het niet altijd makkelijk is om dit los te laten. Hun relatie is echter zo sterk dat ze van elkaar leren, nog meer liefde voor elkaar voelen en samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Een verhaal dat beeldend en realistisch is neergezet. Wel vond ik soms iets te veel dat ze elkaar zo lief en fantastisch vinden, maar het past eigenlijk ook wel weer bij hun karakters.

‘Weergaloos maar kwetsbaar’ is een vlot geschreven verhaal vol emoties, mooie momenten, humor en spicy scènes. Een verhaal met een krachtige boodschap erin; Ware liefde zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste momenten makkelijker gemaakt worden en dat je altijd bij elkaar terecht kunt. Ik heb enorm van dit verhaal genoten en kijk dan ook uit naar het 3e deel van deze serie! Een absolute aanrader om te gaan lezen!

Meer recensies van Bookstagram_ilona