Een heerlijke zomerse feelgood novelle

Caroleest 04 juni 2025
Ik was blij verrast toen Tessa Vrijmoed vroeg of ik haar nieuwste feelgood novelle wilde lezen. Ik heb genoten van haar vorige boeken, dus was heel nieuwsgierig naar deze.

Het verhaal:
Francine werkt deze zomer als animatrice in een vakantiepark buiten Rome. Overdag geniet ze met haar goede vriendin Ludovica van de gezelligheid in het pijnbomenbos, in haar vrije tijd gaat ze op verkenning in de stad. De aanwezigheid van actrice Felicity Willsbury in het resort doet echter nogal wat stof opwaaien... en wat er tijdens een avondje uit in Rome gebeurt? Het wordt een zomer om nooit te vergeten!

Ga mee met Francine op avontuur naar Italiƫ. De gezellige camping waar de pijnbomen in bloei staan en je de kleuren en geuren al van ver beleeft. Ze verblijft in een appartement in het prachtige Rome, wat goed te doen is met de bus, als die eens op tijd zouden rijden.

Tijdens het lezen voel je de Italiaanse zomerse sferen door je ereader heen. Ook aan mannelijk schoon is er genoeg in het animatieteam. Zoals de zwoele Dario en de knappe rustige Pietro, die beide wel oog hebben voor Francine.

Onder de pijnbomen is een heerlijke zomerse feelgood, waarin je jezelf waant in Italiƫ. Dus ga er lekker voor zitten, geniet van het zonnetje, een koel drankje en deze leuke novelle.

Bedankt Tessa voor je mooie recensie exemplaar.

Meer recensies van Caroleest