Het lijk in de bibliotheek van Miriam Lucia
Ik heb enorm genoten van het boek “Het lijk in de bibliotheek” van Miriam Lucia.
Ik zou bijna zeggen dat ik het een gezellig boek vond. Dat klinkt een beetje eigenaardig, maar toch is het zo.
Het een detective verhaal, waarin de nieuwe Miss Marple in spe zich ontpopt.
De schrijfster omschrijft het als een “feelgood detective” Het hoofdonderwerp is natuurlijk de vondst van een lijk in de bibliotheek.
Naast de zoektocht of het een natuurlijke dood of een moord is, gebeuren er ook veel leuke dingen.
Hierdoor is het verhaal heel luchtig gebracht.
Vlotte schrijfstijl, de personages worden heel goed weggezet. Het is net of u eveneens deel uit maakt
van het dorp, zo goed worden de personages en hun karakter en strubbelingen omschreven.
Ik ga zeker nog boeken lezen van deze schrijfster.
Het een detective verhaal, waarin de nieuwe Miss Marple in spe zich ontpopt.
Hierdoor is het verhaal heel luchtig gebracht.
Ik ga zeker nog boeken lezen van deze schrijfster.