Toscane
De enige reden dat ik dit boek heb uitgelezen, is dat ik niet wilde opstaan omdat kat zo tevreden op schoot lag te snurken. Anders was het zeer zeker een DNF geworden.
Ik probeer een woord te vinden voor wat ik van de schrijfstijl vind. Het enige wat in mij opkomt, is kinderlijk. Ik denk dan ook voor langere tijd dat ik een kinderboek lees.
Er zit weinig ontwikkeling in karakters. Op iedere pagina is ze bang, mist ze hem, mag ze hem niet missen of bidt ze tot God. Soms alles tegelijk. Verrast ben ik wel om een paar goede vloeken tegen te komen. Zo niet in de stijl van de rest. Eveneens staan er ook, naar mijn mening, teveel constructief foute zinnen in.
Kortom niet mijn boek.
Kortom niet mijn boek.