Kracht
Vastgelopen in het leven en een beetje klaar met de "therapie"boeken op dit boek gestuit. Ik 'ken' deze auteur van een televisieprogramma en vindt (een deel) van het gedachtengoed interessant. In het kader van 'hoe help ik mijzelf verder als de GGZ geen oplossing is' dit boek gelezen.
Voor mij is vooral het deel over weerbaarheid helpend. Een verademing dat er naar het geheel van de mens gekeken wordt. In plaats van losse delen. Theorie en praktijk wisselen elkaar op een leuke manier af. De oefeningen kunnen helpend zijn.
Een fijn boekje als je op zoek bent naar manieren om uit je oude patronen te stappen. Helder beschreven. Al met al verrassend toegankelijk.