Chaos
Soms lees je een boek en aan de ene kant wil je stoppen en aan de andere kant doorgaan. Voor mij is dat dit boek. Heb het regelmatig weggelegd. En er uiteindelijk ruim twee weken over gedaan. Niet omdat het slecht is. Alleen het is soms gewoon te.
Het idee is leuk. Een vader die voor de school van dochter in auto doorbrengt en daar allerlei mensen ontvangt. De verhalen binden zich tot een geheel. En langzaamaan wordt er steeds meer duidelijk. Helaas gaat dit te lang door. Op een gegeven moment geloof je het wel. En wordt de hoofdpersoon alleen maar onsympathiek en leeg. Helemaal aan het eind komt de hoofdpersoon tot een soort van inzicht. Niet echt diep of verbeterend. Na al die gesprekken in de auto had er meer in mogen zitten.