Terug
Was na een recensie erg benieuwd naar het boek. En totaal niet tegengevallen. De opzet is leuk. En maakt het verhaal een stuk spannender. Omschrijvingen van de omgeving erg goed, tenminste dat denk ik, ik zie de omgeving in ieder geval helder in mijn hoofd. Het Limburgse dialect een leuke verrassing.
Wat ik van de hoofdpersoon vindt, weet ik nog niet. In dit verhaal komt hij oppervlakkig over. Met zijn gedrink. En pillen geslik. Makkelijke oplossing. Niet leuk om te lezen. Het einde is wat dat aan gaat meer belovend voor de ontwikkeling van de hoofdpersoon. Verder erg leuke en intrigerende bijpersonages.
En die cliffhanger .... Ik kan nu niet wachten tot het volgende deel uitkomt. Goed gedaan!