De Griekse uitverkorenen
Ik kreeg van Lauren de vraag of ik haar boek wilde lezen, en tuurlijk wilde ik dit doen, ik was meteen erg nieuwsgierig naar het verhaal, ondanks dat het verhaal in een rap tempo werd verteld heeft het mij geen moment verveeld en las het heerlijk weg.
Althea is een tiener en woont samen met haar moeder. op school vindt ze in haar locker een voorwerp wat haar leven voorgoed veranderd. ze komt terecht in de wereld van griekse mythologie, waarin ze geheimen zal moeten proberen te ontrafelen. samen met andere uitverkorene zal ze dit moeten proberen te oplossen, maar ook ligt de vijand steeds op de loer. Zal het Althea en haar vrienden uiteindelijk lukken om achter het geheim te komen en van wie stamt wie af? Je leest het allemaal in het eerste deel van de Soter-Academie.
De griekse uitverkorene is een heerlijk young adult boek dat de jeugd maar ook andere mensen die graag Young adult lezen zeker zal aanspreken, zelf houd ik er wel van om dit soort boeken te lezen al miste ik wel een beetje diepte in het verhaal. Desalniettemin kijk ik enorm uit naar het vervolg van dit boek
Ik geef dit boek 4 sterren!
Ik geef dit boek 4 sterren!