Het paleis onder de sterren
Het Paleis onder de sterren is geschreven door Ella Mina, hoewel in in het begin ontzettend moest wennen aan sommige woorden, waarvan de betekenis netjes voor in het boek stonden maar ook onderaan de bladzijde wende ik hier al snel aan. Het boek leest lekker weg en ik had momenten waarop ik ontzettend baalde dat mijn pauze weer voorbij was omdat ik verder wilde lezen!
Mayira Ibrahims wereld veranderd in 1 klap wanneer Ziyan ibn Malofi haar vader en broers vergiftigd en hiermee vermoord, hij krijgt de welvarende stad Bayt Ul Rizq hiermee in handen, en word hij de onrechtmatige emir. Mayira weet met haar moeder te vluchten en komen bij haar grootvader te wonen. Haar moeder blijkt zwanger te zijn van haar zusje Sofiyah maar die kan de zorgen door het verdriet niet aan, en zorgt Mayira voor haar zusje. Als Mayira wat ouder is krijgen ze te horen dat Ziyan zich met haar wil verloven en haar moeder bedenkt een plan en zorgt ervoor dat ze zich verloofd met Omar van de El Hussain-stam. De verloving word echter nog even uitgesteld tot ze ouder is. Op een dag besluit Mayiri te ontsnappen naar de El Hussain- stam om omar een voorstel te doen. Ze wil dat hij haar traint zodat ze uiteindelijk Ziyan kan vermoorden. Omar ziet dit echter niet zitten maar word in het nauw gedreven omdat Mayira een Loyaliteitsmunt heeft. Vanaf dan begint de training voor Mayira waarbij het echt afzien is op veel momenten voor haar. Hoe gaat dit verhaal aflopen? Kan Omar Mayira sterk genoeg maken of is het een onmogelijke taak voor hem? Lees het zelf in dit geweldige boek
Ik geef dit boek 4 sterren!
Ik geef dit boek 4 sterren!