de perfecte gastheer
De perfecte gastheer is het 3e en daarmee het laatste deel van de triologie Rock & Rolde geschreven door Annette van Zuijlekom - de Zeeuw, net als de andere 2e delen was ook dit deel weer een pareltje waar ik enorm van genoten heb! En ik baal als een stekker dat dit het laatste deel is want ik wil nog zoveel meer weten van de vriendengroep. Om dit deel te kunnen lezen moeten jullie nog wel even geduld hebben want hij komt namelijk 11 november pas uit! maar geloof me het is het wachten waard ( onder tussen kun je deel 1 al wel lezen en deel 2 is te koop vanaf 10 oktober)
In deel 3 worden we meegenomen in het verhaal van Maas hoewel hij gezworen had om niet net zoals zijn vrienden Bar en Josh een vriendin te krijgen met een verleden met Floris lijkt het tegendeel waar.
Maas heeft al een tijdje een oogje op Ivy die bij de dierenarts werkt. Wanneer hij eindelijk met haar op date durft blijkt de vonk al snel over te slaan en blijken de gevoelens wederzijds te zijn. Maar wanneer Maas erachter komt dat Ivy een dochtertje heeft met de naam Floortje en die wel heel erg op Floris lijkt trekt hij zich terug en blokkeert Ivy.
Uiteindelijk praten ze weer met elkaar en gaan Ivy en Floortje zelfs mee met de vriendengroep naar Zwitserland voor 2 heerlijke weken in de chalet Rock & Rolde. De vriendengroep accepteert Ivy en Floortje meteen en bouwen zelfs Floris zijn oude slaapkamer om naar kinderkamer en plaatsen buiten een hekje zodat Floortje veilig buiten kan spelen.
Op een dag wanneer Bar, Josh en Maas niet aanwezig zijn is de flat krijgen de meiden Olivia, Elin en Ivy echter de schrik van hun leven. En het zet iedereen zijn leven totaal op de kop.
Hoe dit verhaal gaat aflopen lees je het zelf
Ik heb enorm genoten van dit boek en baalde dat hij uit ging en wat een einde
Ik geef dit boek 5 sterrren!
Hoe dit verhaal gaat aflopen lees je het zelf
Ik heb enorm genoten van dit boek en baalde dat hij uit ging en wat een einde
Ik geef dit boek 5 sterrren!