Geweldig boek

Ik mocht van Mirjam deel 2 van de sage van Siliah - Hoeder lezen en wat heb ik ook van dit 2e deel ontzettend genoten. We begonnen met een terugblik op deel 1 waar je eventjes eraan werd herinnerd waar dit deel ook alweer over ging dit vond ik erg prettig en zorgde er ook voor dat ik snel in het boek zat.

Nadat Siliah in deel 1 gered is van stadshouder Fragilio worstelt ze met de gevolgen van de gruwelijkheden die hij haar heeft aangedaan. Ondanks dat Fragilio verslagen is is er nog steeds ontzettend veel aan de hand in het leven van Siliah, haar gelijkgeborene broer broer wordt nog steeds vermist en de dreiging van de Madari wordt steeds groter. Ook heeft Siliah veel gruwelijke nachtmerries en slaapt ze hierdoor amper. Toch is er een man die haar wel mag aanraken terwijl zelfs haar vader dit niet eens mag. wanneer een eeuwen oude sage word gevonden gaan ze opzoek naar het zwaard van de strijder. een wapen dat alles kan doen veranderen.

Zullen ze hierin slagen en wat gaan ze allemaal meemaken? hoe zal het aflopen tussen Siliah, Rayen en Arsya aan wie heeft ze haar hart verloren? Je leest het in Hoeder

Mirjam maakt gebruik van qrcodes die je de weg wijst naar muziek die bij het stukje wat je leest past. Ik vond dit in deel 1 ook al geweldig en ook dit keer vond ik dit prachtig en wat een leuke nummers zijn er gekozen!

Mirjam heeft een fijne schrijfstijl en weet je aandacht echt bij het boek te krijgen, ik kon het boek met enige regelmaat niet wegleggen omdat ik zo ontzettend benieuwd was na hoe het verder zou gaan.

Ik geef dit boek 5 sterren!

Meer recensies van Christiane schutte