Marli Elisa - wat je niet ziet Tommy en Livia deel 2 geen angst

Christiane schutte Christiane schutte
22 mrt 2024

In deel 2 beginnen we dat Livia in het ziekenhuis wakker word en zich herinnert wat er eerder gebeurd is. Ze heeft iemand neergeschoten en dat Rob neergeschoten was en op de grond lag. Ze had een ambulance gebeld om Rob te redden maar uiteindelijk is ze zelf met deze ambulance naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Wanneer ze uiteindelijk weer helemaal bij is gekomen krijgt ze te horen dat Rob het niet gered heeft en dat Tommy het pistool wat Livia in de handen had en iemand mee vermoord heeft schoongemaakt heeft en in Rob zijn handen heeft gedaan zodat Livia vrij uit zal gaan. Livia snapt er helemaal niets van dat Rob dood is en heeft ook niet echt het gevoel dat dit zo is.
Tommy blijft in het ziekenhuis veel bij Livia en telefoneert nog weinig en kapt deze af als hij merkt dat Livia wakker is. Op een dag mag Livia naar huis en heeft Tommy liever dat ze naar een hotel gaat en dan beseft ze dat de gasten wel is wraak op hun kunnen willen nemen maar wil alsnog naar huis. Dit gaat een poosje goed Tommy wijkt niet van haar zijde. Wanneer ze iets meer kan laat Tommy haar af en toe alleen om een boodschap te doen of andere dingen. Op een dag komt haar huisgenoot binnen met een mega bloedneus die is veroorzaakt door iemand die Tommy en Livia te pakken willen nemen.
Hoe gaat dit aflopen? Raken er nog meer gewonden? Weten Tommy en Livia uiteindelijk te ontsnappen of nemen ze zelf wraak op de mensen die achter hun aanzitten?
Ik zou zeggen lees dit 2e deel van Tommy en Livia zeker het is een mooie aansluiter op deel 1
Ik vond dit boek zelf iets minder dan het 1e deel maar uiteindelijk had het verhaal toch een heel verrassende wending en is het zeker de moeite waard om te lezen. Want niet alles is zoals het lijkt
Ik heeft dit boek 3,5 sterren!

Meer recensies van Christiane schutte