Spannend tot het eind!
Lyona is een meester schrijfster die verschillende schrijfstijlen meester is. Of ze nou een kinderboek op papier zet, een roman of een thriller, ze weet de lezer te boeien van begin tot eind. Ook met Ik zwijg voor jou is het weer raak, in deze korte novelle word je op spannende wijze als lezer meegenomen in een soort zoektocht naar waar het slachtoffer nou is. En hoe verder je komt in het verhaal hoe meer vragen je hebt, maar door door te lezen deze vragen zichzelf ook weer oplossen.
Elk hoofdstuk word verteld vanuit een ander perspectief en ieder personage heeft een andere kijk op de gebeurtenissen en wie waar nou wat mee te maken heeft. Je word als lezer als het ware meegenomen op zoektocht en vooral ook naar het verhaal achter de verdwijning, want is alles eigenlijk wel zo rooskleurig als dat de personages deden vermoeden? Ik heb van begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten met lezen! Ik kon niet stoppen en de twist die Lyona op het eind in het verhaal had gestopt zorgde ervoor dat ik met open mond van verbazing verder zat te lezen! Ik had deze echt niet aan zien komen! Leuk extraatje vond ik dat de leuke stad Hilversum er in voor kwam voor even!
Lyona Rose heel erg bedankt voor het lees-exemplaar om te lezen en recenseren.
Lyona Rose heel erg bedankt voor het lees-exemplaar om te lezen en recenseren.