Wat een einde!

ciin leest 06 juni 2025
Gevonden is het derde deel in de Brugse Liefde serie van Sofie Cloet. Om eventuele spoilers te voorkomen is het aan te raden om deel 1 en 2 eerst te lezen voor je aan deze begint, vooral wat betreft de personages die voorbij komen!

Oke, ze zeggen wel eens safe the best for last! En hoewel ik echt genoten heb van de eerste twee delen was deze zin voor mij echt zo waar! Wat heb ik genoten van dit deel! Ik was door de eerdere delen al erg benieuwd naar het verhaal van Eric en ik kan je zeggen, dit boek was echt geweldig! Vanaf de eerste bladzijde word je als lezer het verhaal ingezogen en doordat het verhaal niet heel lang is heb je het boek (helaas!) heel snel uit! Sofie wist in dit deel vooral de spanning heel goed vast te houden maar ook aan spicy en steamy scenes ontbrak het in het boek niet!

De schrijfstijl van Sofie is vlot, uitgebreid en ze weet de emoties, spanning en humor super goed over te brengen op papier. Ik ging helemaal met de personages meeleven en ik heb meermaals op het puntje van mijn stoel gezeten! Ik vond de vriendin van Leila echt hilarisch (Lauren) ze gooide meermaals verschillende booktropes door het verhaal heen waar ze vond dat Leila zich op dat moment midden in bevond! Mooi vond ik ook dat je op de achtergrond de hoofdpersonages uit de eerste twee boeken voorbij ziet komen en op de hoogte word gehouden hoe het met hun gaat.

Helaas is de serie met Gevonden tot een eind gekomen maar ik ben razend benieuwd waar Sofie ons lezers nog meer mee gaat verrassen!

Lieve Sofie heel erg bedankt dat ik vandaag de blogtour af mocht sluiten en je boek mocht lezen.

Meer recensies van ciin leest