Mooi en spannend!

ciin leest 18 mei 2025
Weergaloos maar Kwetsbaar is het tweede deel van de Everly Creek serie waar we Jack en Emma in volgen.

Vanaf de eerste pagina werd ik het verhaal ingetrokken. De manier waarop Suzanne beelden weet te creëren met haar schrijfstijl houd je als lezer gevangen van begin tot eind. Suzanne heeft een vloeiende schrijfstijl, het verhaal loopt heerlijk door. Het is spicy, spannend en heel mooi verteld. Ik werd helemaal in het verhaal opgezogen en had hem uit voor ik het wist. En ergens vond ik het ook heel jammer dat ik hem zo snel uit, ik had best langer van dit mooie verhaal willen genieten!

Door de wisselende POV tussen Jack en Emma krijg je een duidelijk en emotioneel beeld van beide personages. Hierdoor kon ik me goed verbinden met de personages. Je voelt als lezer de emoties van de bladzijdes afspatten.

Ik heb echt enorm genoten van het lezen van dit mooie verhaal.

Suzanne Pruim heel erg bedankt voor het lees-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan deze mooie blogtour.

Meer recensies van ciin leest