Heerlijk nieuw deel van de Hyde Park serie!
Dit is deel drie van de Hyde Park serie. Losstaand te lezen maar zoveel leuker als je ze allemaal leest!
In van Courtasine naar Dame volg je Georgiana, die van het platteland naar de stad Londen gaat omdat ze wegens redenen weg wil van het platteland. Meteen als ze daar aankomt weet Rachel het spannend te maken! Je zit gewoon op het puntje van je stoel. De spanning blijft aardig door het verhaal heen lopen in dit deel, en dat zorgt er echt voor dat dit deel weer een hele gave aanvulling is op de serie! Rachel weet spanning en liefde goed af te wisselen. Ze laat je met bepaalde dingen aardig in het duister waardoor je gewoon door wil lezen om te weten hoe het nou precies zit.
De opbouw van het verhaal zit mooi in elkaar en Rachel weet alle vragen die je hebt voor het eind van het boek goed op te lossen en te beantwoorden. De push en pull tussen Richard en Georgiana was om te smullen! Georgiana is als courtasine natuurlijk niet op haar mondje gevallen en ze weet heel goed wat ze wel en niet wil. Maar van Richard krijgt ze toch wel hele verwarrende gevoelens. Ik heb zitten genieten! Het einde was een hele mooie afsluiter van het boek, en laat eigenlijk ook wel zien dat alles goed komt.
Ik kan niet wachten op deel 4 van de serie!
Rachel Elisabeth heel erg bedankt voor het lees-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour!
Ik kan niet wachten op deel 4 van de serie!