Ik wil meer Lev!
Verborgen Schaduwen is het derde deel in de Amulet serie en ondanks dat dit deel over Lev gaat, niet losstaand te lezen van de eerste twee delen! Voor je begint met lezen check even de triggers, ze staan er niet voor niks. Wees lief voor jezelf!
Eva did it again! Ik was al fan van de serie en had Atlas en Belle al diep in mijn hart gestopt. En toen kwam Lev! Je maakt al kennis met Lev in de eerste twee delen. Maar nu mag hij met zijn glitterstrik shinen in zijn eigen boek. En dat doet hij vol trots!
Wat heb ik intens genoten van dit boek! Ik ben meerdere malen bijna van de bank gerold van het lachen om hoe Lev is. Eva kopt het boek gelijk in met een hilarisch moment en dit zet echt de toon voor de rest van het boek. Ik vond het heerlijk om in Lev zijn hoofd mee te kunnen kijken, de chaos die hij uit naar de buitenwereld zit niet alleen buiten maar ook in zijn hoofd. Maar onder die laag zit zoveel meer! En ik ben zo blij dat we een mooie inkijk krijgen op deze manier! En Lev ontmoet zijn gelijke in de mooie Raven, letterlijk de vrouwlijke versie van Lev wat alles nog veel mooier maakt.
Heerlijk ook dat je ook doorleest hoe het met de rest van de groep is. Hierdoor blijft de serie een geheel ipv dat het zich echt alleen maar focused op de hoofdpersonages. Eva haar schrijfstijl is vlot, doordrenkt met humor en lekker dark. Ze weet van de meest onschuldige sprookjes een met bloed doordrenkt beeld te geven waardoor je nooit meer normaal naar sprookjes kan kijken. (Of de liedjes kan luisteren!) Ook weet Eva met heel veel emotie te schrijven, ik ben in die drie boeken echt enorm mee gaan leven met de personages hou ik mijn hart op sommige momenten echt vast.
En ja Eva zou Eva niet zijn als het boek niet met een enorme knal zou eindigen! Hierdoor kun je alleen maar zeggen, ik wil deel 4!
Lieve Eva super bedankt dat ik weer mee mocht doen aan de blogtour!
Lieve Eva super bedankt dat ik weer mee mocht doen aan de blogtour!