Sterk debuut! Benieuwd naar het volgende deel!

ciin leest 24 juni 2025
De Verdwenen Prinsen is het Fantasy debuut van Thomas R. J. Peters en na het lezen van dit deel ben ik heel benieuwd waar Thomas ons nog meer mee gaat verrassen!

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk word je als lezer het boek ingetrokken. Het begint gelijk spannend en zet de toon voor de rest van het boek. De kaart in het begin van het boek is een leuke aanvulling op het verhaal waardoor je goed kan zien waar je je bevind in de wereld.

Het verhaal word verteld vanuit meerdere perspectieven en verhaallijnen en eerlijk, hier moest ik een beetje aan wennen. Vooral omdat ik de link in het begin niet echt tussen deze personages kon leggen en leken het 5 losstaande verhalen door elkaar. Maar naarmate ik verder kwam in het boek des te meer Thomas dit als een hele logische oplossing heeft gebruikt voor het boek! Ik was uiteindelijk dan ook aangenaam verrast toen de verhalen wat meer naar elkaar toe liepen.

Thomas heeft een hele fijne uitgebreide schrijfstijl. Hij heeft een hele mooie wereld weten te creƫren met verschillende soorten personages. De snelheid zat goed in het verhaal zonder af te raffelen en door zijn fijne schrijfstijl wist hij ook emoties mooi te verwerken in het verhaal. Al deze punten zorgden er voor mij voor dat dit boek een hele prettige leeservaring was. Ik ben heel benieuwd hoe deze serie verder gaat!

Thomas R. J. Peters en Celtica Publishing heel erg bedankt voor het lees-exemplaar om te lezen en recenseren.

Meer recensies van ciin leest