Geweldie historische roman

ciin leest 26 juni 2025
Twee verschillende jaartallen met 1 ziel dat elke dag heen en weer springt tussen deze twee. Libby is een 20 jarige vrouw met een hele ongewone gave. Ze leeft namelijk tot haar 21ste verjaardag het bestaan van 2 levens. De ene dag staat zij op in 1774 en zodra zij gaat slapen en weer wakker word is het 1914. Zo leeft Libby elke dag in een totaal verschillende wereld zonder tijd tussendoor te missen. En in beide levens gebeuren totaal verschillende dingen. Op jaar 21ste verjaardag zal ze een moeilijke keuze moeten maken, want blijft zij in 1774 of maakt ze toch de keuze voor 1914.

Gabrielle Meyer heeft een verrassend fijne schrijfstijl, ze weet dingen tot in detail goed uit te werken en ondanks dat Libby in twee totaal verschillende werelden leeft weet Meyer een goed passend verhaal neer te zetten. Ze weet de twee verschillende jaartallen perfect op papier te zetten met details passend uit die tijd. Door haar schrijfstijl zat ik vanaf bladzijde 1 al fijn in het verhaal en wilde ik eigenlijk alleen maar doorlezen.

Echt een mooie aanrader voor historische roman fans!

Kokboekencentrum heel erg bedankt voor het lees-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour.

Meer recensies van ciin leest