Spannende thriller!

ciin leest ciin leest
16 mrt 2024

Oog in oog is het eerste boek wat ik gelezen heb van Anita Kroef, en ik moet zeggen dat dit boek een fijn uitstapje was van de andere genres die ik vaak lees.

Meteen vanaf het proloog wist Kroef mij het verhaal in te zuigen en wilde ik eigenlijk alleen maar doorlezen. De schrijfstijl van Kroef is erg prettig en ze weet emoties en beschrijvingen goed tot uiting te brengen bij de lezer. Hierdoor kun je je goed inleven in het verhaal en je tevens goed binden met de personages. Doordat de hoofdstukken wisselend verteld worden door Dani, Nick en Liam krijg je een perfect beeld achter de schermen mee met hoe de personages denken en doen. De kleine details die het afmaken zoals het benoemen van de dagprogramma's maken het geheel helemaal af.

Deze thriller heeft mij op het puntje van mijn stoel doen zitten, ik waande mij door de uitgebreide beschrijvingen letterlijk in de bush van Afrika en de plottwists zorgden ervoor dat ik het boek in een ruk uit heb zitten lezen! Ik kan alleen maar zeggen; deze thriller is echt geslaagd!

Godijn publishing en Anita Kroef heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan deze blogtour.

Meer recensies van ciin leest