Leest lekker weg

ciin leest ciin leest
12 mrt 2023

Dit was mijn eerste kennismaking met een boek van Kyra Rutgers en na het lezen van de flaptekst was ik erg nieuwschierig naar het verhaal.

De schrijfstijl van Kyra is vlot en het verhaal loopt lekker door. Het was soms wat verwarrend lezen, want sommige hoofdstukken worden vanuit Dean/Daan verteld en de meeste vanuit Fay haar oogpunt. Ik miste hier een beetje de aanduiding bij vanuit wie we het stuk zouden lezen, vooral verder in het verhaal volgden ze elkaar heel snel op. Neemt niet weg dat ik wel erg genoten heb van het boek.

Het verhaal zelf vond ik erg sterk om te lezen. Rutgers heeft veel diepgang gebruikt in het verhaal en de gebeurtenissen passen goed bij de dingen die op dit moment ook echt te horen en zien zijn in de wereld. Ze heeft Fay als een mooi en sterk karakter neer weten te zetten, ondanks haar fame heeft ze wel haar menselijke kant weten te behouden en hierdoor kon ik mij erg goed inleven in haar. Rutgers wist me aardig goed op een dwaalspoor te zetten, waardoor ik het einde met volle verbazing heb zitten lezen.

Ondanks de kersterige uitstraling van de cover voelde het verhaal niet overdreven kerstig aan. Deze feelgood las heerlijk weg, ik werd het verhaal echt ingezogen en wilde heel graag weten hoe het allemaal verder zou gaan. Hierdoor had ik het boek vrij snel uit!

Meer recensies van ciin leest