Droog water
De zussen Andrea en Alexandra zijn met school op schoolreis als Andrea zelfmoord lijkt te plegen. Lijkt want Alexandra geloof niet dat Andrea die gedaan heeft maar denkt nog steeds dat ze vermoord is.
8 jaar later ontvangen zij en Lars ( haar vriend die ze vanuit haar schooltijd kent) een enveloppe met daarin een foto van haar zus en stukken uit kranten met de 2 dames die reeds vermoord zijn.
Ze schrikt hier zo van maar is nu zeker dat haar zus vermoord is en ze wil de dader vinden. Samen met Lars besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Dit lijkt goed te gaan maar toch merken ze dat ze op een of ander manier tegen gewerkt worden. De politie wordt ook ingeschakeld en verteld Lars en Alexandra dat hun het overnemen maar hier houden Lars en Alexandra zich niet aan. Dit heeft ook tot gevolg dat ze zichzelf in gevaar brengen.
Ze komen steeds dichte bij de dader.
Het boek leest lekker vlot. Wel zijn sommige stukken wat ongeloofwaardig maar in een boek kan alles.
Ook lees je in het boek fragmenten van de dader en dit zorgt ervoor dat je als lezer af en toe op het verkeerde spoor gezet wordt.
Het einde is er eentje die je niet verwacht. Tenminste ik zag het niet aankomen.