Wederom weer een prachtverhaal van Kristin Hannah

deboekenwurmpjes 10 september 2025

Wij zijn groot fan van Kristin Hannah, dus toen ik dit boek zag liggen in de grote boekenkast in het vakantiehuis in Tsjechië, kon ik deze natuurlijk niet ongelezen laten liggen!

"Het huis aan het water" is weer een prachtige roman! Het verhaal lees je vanuit meerdere personages, maar centraal staat wat mij betreft Ruby. Het gemis van haar moeder, een carrière die niet willen lukken, een verloren jeugdliefde; er komt zo veel voorbij. Ik ben door het boek heen gevlogen, het wist mij helemaal te pakken. Het speelt zich grotendeels af op Summer Island, wat klinkt dat als een idyllische plek!

Ik vond dit keer het verhaal behoorlijk voorspelbaar, maar desondanks was het weer een prachtig en ontroerend verhaal! Wat heeft Kristin de unieke band tussen moeder en dochter mooi neergezet.

Wat een gelukje dat ik dit boek vond op mijn vakantie adres!

Meer recensies van deboekenwurmpjes