Een prachtig deel 2 in de Elements-serie
Eerder dit jaar las ik met veel plezier deel 1 van de Elements-serie van Brittainy C. Cherry. We mochten van Zomer & Keuning weer een recensie-exemplaar ontvangen, nu van deel 2, 'Het vuur tussen jou en mij'. Wat keek ik hier naar uit!
En ik werd niet teleurgesteld, wederom weer een prachtige, aangrijpende roman. Een heel ander verhaal dan deel 1, maar wel met een herkenbaar lijntje; twee gebroken zielen die zó graag willen liefhebben en geliefd worden.
De rustige, veilige Alyssa en de gebroken Logan, ze kunnen niet meer van elkaar verschillen. Maar toch vinden ze elkaar, eerst in een vriendschap en vervolgens in een intense liefde. Beide worstelen zij met hun eigen uitdagingen, maar vinden altijd hun veiligheid bij elkaar. Naast de liefde en verwijdering tussen hen komen er nog meer boeiende thema's aan bod, zoals verslaving, familie-issues, broederliefde, vechten en overwinnen.
Opnieuw weet de schrijfster je continu te boeien, waardoor je niet wil en kan stoppen met lezen. Alle personages worden krachtig neergezet en maken de karakters levensecht. Wat voel je goed met ze mee. Je kunt Alyssa en Logan af en toe wel door elkaar schudden, zo koppig zijn ze! Ik heb weer genoten van een prachtig verhaal.
Ik ben heel enthousiast over deze schrijfster, nu al zin in deel 3!
Super bedankt Zomer & Keuning voor dit recensie-exemplaar!
Het ebook is NU beschikbaar, de paperback vanaf 17 november.