Onwijs goede psychologische thriller

deboekenwurmpjes 22 november 2025
"Soms moet je naar het verleden kijken om je heden te begrijpen."

Het is altijd afwachten of je het er mee eens bent als een boek wordt aangeraden voor fans van een bepaalde auteur, maar deze keer sluit ik mij er helemaal bij aan: een boek voor de fans van Freida McFadden en Joël Dicker!

In dit verhaal volgen we Mackenzie. Haar moeder is een beroemde schrijfster van duistere thrillers. Zij komt om het leven bij een verdacht ongeluk. Na de herdenkingsdienst krijgt Mackenzie een heel bijzondere brief, met als afzender: haar moeder.

Wat een onwijs goede psychologische thriller is dit! Ik was van plan om dit boek rustig aan te lezen, maar dat is onmogelijk met deze meeslepende schrijfstijl; je MOET doorlezen!

Hoewel een deel van het verhaal mij al duidelijk werd halverwege het boek, werd ik alsnog tot aan het laatste hoofdstuk verrast. De brieven gaven ook een leuke twist aan het verhaal en zorgde voor een extra perspectief.

En tsja, ik moet wel zeggen dat ik nu toch met wat andere ogen naar schrijvers van thrillers kijk!

Meer recensies van deboekenwurmpjes

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.