Leuke tussendoor
Gina en haar man gaan uit elkaar. Haar hele leven staat op haar kop. Ze verhuisd naar een klein appartement met veel dozen van 'haar vorige leven'.
Ze besluit om het heel anders aan te gaan pakken nu. Ze wilt maar honderd dingen bezitten waar ze écht waarde aan hecht. De rest gaat de deur uit! De vraag is alleen welke honderd dingen. Die ene brief, of toch die ene souvenier van een vakantie samen met haar ex-man?
In de tussentijd neemt ze een erg gave klus aan en komt er onverwachts een hond op haar pad. Ze is toch helemaal geen hondenmens?
Voor mij was dit boek een leuk tussendoortje, die niet lang zal blijven hangen.
Het verhaal zelf was wel leuk om te lezen, maar leverde bij mij geen wauw effect op. Daarnaast voelde ik ook niks voor het hoofdpersonage, terwijl ik dit in een boek altijd erg belangrijk vind. De bijpersonages spraken mij gelukkig wel aan, waardoor het wel de moeite waard was om door te lezen.
De schrijfstijl van Lucy is prettig! Het leest gemakkelijk weg en de opbouw van het verhaal is op een interessante manier gedaan.
Voor mijn gevoel heb ik lang over dit boek gedaan en het voelde voor mij ook erg langdradig. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik al veel details van dit verhaal kwijt ben.
Een leuk boek voor tussendoor dus, maar helaas niet erg pakkend.