Ik zwijg voor jou
Als Luna op een dag niet thuiskomt, krijgen al snel de lokale media er lucht van. Er begint een zoektocht naar de populaire auteur. Al snel blijkt dat Luna niet altijd is hoe ze voorkomt en een aantal geheimen met zich meedraagt. Wie er te vertrouwen is? Dat blijft onduidelijk tot het eind.
Ik zwijg voor jou is een novelle die van begin tot eind spanning met zich meedraagt. Wanneer Luna verdwijnt, lijken sommigen meer te weten. Al snel blijkt dat niet iedereen Luna haar succes gunde. In verschillende hoofdstukken komen deze personages stuk voor stuk aanbod, waarin de lezer hun kant van het geheel en de relatie met Luna te lezen krijgt.
Rose heeft met deze novelle een thriller vanuit een verrassend perspectief geschreven. Doordat ieder hoofdstuk vanuit een ander personage geschreven is, blijft het lange tijd onduidelijk wie er achter de verdwijning van Luna zit. De hoofdstukken zijn op een mooie manier met elkaar verweven waardoor het boek wel als een geheel voelt. Uiteindelijk wordt het mysterie ontrafeld en weet de lezer wat er met Luna is gebeurd.
Zoek je een novelle waar je van begin tot eind in zit? Pak dan zeker Ik zwijg voor jou op! Let op, thema’s als verlies, misbruik, mentale gezondheid en huwelijksproblemen zijn onderwerpen die in het boek (kort) de revue passeren.
Ik ontving dit boek van de auteur, dit beïnvloed mijn mening niet.
Ik ontving dit boek van de auteur, dit beïnvloed mijn mening niet.