Het zesde deel, de Argentijnse dochter

Desiree Desiree
5 apr 2026

In deze tijd ontvangt Rose een doosje met een houten figuurtje van een paard en een stukje glanzende zijde, aanwijzingen die werden achtergelaten door de biologische familie van haar oma. Nu ze zich alleen op de wereld voelt na het verlies van haar moeder, wil ze alles op alles zetten om deze nieuwe familie op te sporen. Zelfs als ze ervoor naar het onbekende Argentinië moet reizen. In het verleden gaat het over Valentina die haar vader verliest en daarmee haar toekomt
Haar moeder beslist dat ze trouwt, terwijl Valentina verliefd is op iemand anders.

Het zesde deel in de serie; de verloren dochters. En na de Franse dochter, die ik iets minder vond. Vond ik dit boek een stuk beter.
Het boek voelde mij als een geheel aan. Het was duidelijk wat er was gebeurt en hoe het zat.
Daarnaast sprak het verhaal mij aan van Valentina. Wat haar gebeurde en de keuzes die ze maakt op haar leeftijd, zo knap. Ik vond dit samen met de Cubaanse dochter tot nu toe de betere verhalen.

Er was voldoende diepgang en het boek heeft mij verschillende emoties laten voelen.
De schrijfstijl was wederom prima. Ik ben benieuwd naar de Noorse dochter en uiteindelijk het verhaal van hope.

Dit boek krijgt van mij 4 ⭐️

Meer recensies van Desiree