Verrassend spannend
Lucy is haar moeder verloren en ze mist een moederfiguur. Als ze een relatie krijgt met Ollie hoopt ze op een fijne schoonmoeder. Maar Diana is een strenge vrouw met haar eigen principes. Ze doet vrijwilligerswerk voor vrouwenrechten en heeft daardoor veel aanzien.
Diana is echter een vrouw die door haar verleden is gevormd. Haar schoondochter Lucy had ze zich anders voorgesteld.
Tien jaar later wordt Diana dood gevonden in haar huis. In een afscheidsbrief staat dat ze borstkanker had en hierdoor niet meer verder wilde leven. Maar uit de autopsie blijkt dat ze helemaal geen kanker had. Is Diana gestorven door zelfmoord of moord?
Een verrassend verhaal met onderhuidse spanning. Je voelt dat de familieverhoudingen onder hoogspanning staan. In de familie zijn geheimen en deze komen langzaam aan het licht. Het verhaal gaat over liefde, haat, rouw, ontrouw en verdriet.
Het verhaal is duidelijk verteld vanuit verschillende personages. De hoofdstukken zijn aangegeven met de naam van het personage en of het zich afspeelt in het verleden of heden.
Het boek is ingedeeld in het genre Roman, maar ik het toch als een spannende thriller of whodunnit.
De titel en de omslag maakte mij meteen nieuwsgierig naar dit verhaal en het heeft mij zeker niet teleurgesteld, in tegendeel. Ik moest dit boek snel uitlezen om achter de waarheid te komen.