Red de wereld

Ami gaat naar een escape room. Samen met 4 andere spelers moet ze de strijd aan gaan om de wereld te redden. Maar deze escape room is wel wat extremer dan normaal….
Ze hebben elkaars kwaliteiten nodig om het te overleven en tot een goed einde te brengen.
Een spannende zolder vol oude computers en een schasakbord, een Maya tempel, een stoffige bibliotheek. Prachtige decors voor ingewikkelde raadsels en de zoektocht naar Het Antwoord.

Een ontzettend spannend en ook wel wat mysterieus verhaal. Ik zat er helemaal in en heb het in één ruk uitgelezen. En toen kwam ik bij het einde… de clou…. de grote ontknoping… en wat een tegenvaller was dat dan! Het spannende verhaal kreeg in plaats van een avontuurlijke ontsnapping een moralistische wereldboodschap…. Zo jammer! Ik denk niet dat de jonge lezers hier op aan gaan en de wereld gaan redden. Mijns inziens een jammerlijk einde van een verder geweldig leuk boek. Bovendien (zonder al te veel te spoileren) ben ik van mening dat AI de wereld niet zal redden, maar eerder vernietigen als het zelflerend wordt.

Meer recensies van een_kast_vol_boeken