Liefde aan zee

een_kast_vol_boeken 27 januari 2026
Chloë, Lizzy en Sofia zijn drie vriendinnen met alle drie een uitgesproken karakter. Lizzy is de egocentrische en aanwezige van het stel, Chloë wat naïef en bleu, Sofie een eigenwijze workaholic. Ondanks dat zijn ze goede vriendinnen en gaan ze samen in een camper naar Zuid-Frankrijk voor de bruiloft van de vader van Sofia.
Alle drie beleven ze daar hun eigen ‘avontuur’:

Lizzy ontmoet een kunstenares die haar een inzicht geeft in haar eigen leven en doet een wereldschokkende ontdekking.
Chloë krijgt een belletje van haar moeder dat haar hele leven op z’n kop zet.
Sofia doet de catering van de bruiloft en ontmoet daarbij Alexandre, een patissier uit Parijs.
Ondertussen is er ook van alles gaande met haar compagnon in Parijs, Mimoun en zijn Schotse vriendin.

Kortom: intriges, liefdes, ellende en plezier. De ingrediënten voor een verrassend leuk boek! Ik zou hem nooit zelf gekozen hebben, maar heb er van genoten. Dat vind ik nou zo leuk aan deze leesclubs: ik word regelmatig uit mijn comfortzone getrokken. Hoe leuk?!

Meer recensies van een_kast_vol_boeken