Malamander
Dit boek speelt zich af in Owee aan Zee. Een dorpje aan de kust dat af en toe bezoek krijgt van een mythisch zeemonster; de malamander. Of is het echt maar een mythe?
Herbert Citroen werkt in Grand Hotel Nautilus op de afdeling ‘Gevonden Voorwerpen’.
Op een dag staat er een meisje voor zijn neus die zijn hulp nodig heeft.
‘.... omdat ik denk dat jij de enige ter wereld bent die mij kan helpen.” (...) “Omdat ik verloren ben,’ zegt ze. ‘En ik wil graag gevonden worden.’
Samen gaan ze op zoek naar haar ouders die van het ene op het andere moment verdwenen, terwijl ze op zoek waren naar de malamander.
Er volgt een avontuur met een spookkapitein, een magische boekenaap, een rood ei en veel mysteries.
“Als het onmogelijke ergens mogelijk is, dan wel in Owee aan Zee.”
Lezen dus!
En ik ga nu snel naar de bieb om de volgende delen op te halen!
Op een dag staat er een meisje voor zijn neus die zijn hulp nodig heeft.
“Als het onmogelijke ergens mogelijk is, dan wel in Owee aan Zee.”
Lezen dus!
En ik ga nu snel naar de bieb om de volgende delen op te halen!