Deel 4 van deze bloedspannende serie

Het lang verwachte 4e deel van deze geweldige serie over wilde eenhoorns en elementenmagie!

Kenna, de zus van Skandar, heeft een vloek ontdekt waarmee ze alle gebonden eenhoorns in gevaar brengt.

“De opvolger van de Wever was nog maar in twee dingen geïnteresseerd.
Wraak. En ontsterfelijkheid.
Want Kenna Everhart zou zich nooit meer machteloos voelen.”

Rex Manning, de commodore en baas van de Zilverkring, zet alles op alles om Kenna te verslaan. Toch? Of speelt hij zijn eigen duistere spel?

“… en dat betekent dat we een paar veranderingen zullen doorvoeren die ons verbonden, sterk en daadkrachtig zullen houden in de strijd tegen deze nieuwe vijand.”

Aan Skandar, Flo, Bobby en Mitchell de taak (of uitdaging) de strijd aan te gaan met zowel Kenna als Rex.
Lukt het hun om mee te doen met het Chaostoernooi, te winnen en de nieuwe commodore te worden?

“We hebben elkaar gekozen. En dat kunnen we blijven doen. Dat kunnen ze ons niet afnemen.”

Een bloedspannend en heerlijk verhaal weer vol strijd, school, intriges, magie en vriendschap. Vol plotwendingen en een vette cliffhanger weer…. Het is zo goed geschreven, leest vlot, korte hoofdstukken vol spanning en avontuur. Echt een serie om helemaal in te verdwalen.
Hoe lang nog voor deel 5?

Meer recensies van een_kast_vol_boeken