Wat was dit genieten!

Elena 08 juni 2025
Jongens, ik heb er een nieuw favoriet boek en auteur erbij hoor! Ik vond dit boek zo leuk!

En dat kwam voornamelijk door de schrijfstijl. Katherine heeft een enorm vlotte pen en je vliegt door het boek heen. Aan het begin gebeurt er niet eens heel veel, maar door de schrijfstijl en toffe personages zit je er gelijk in en ben je gelijk benieuwd hoe het verhaal zich verder gaat ontwikkelen. Het afwisseling tussen het heden en wat kleine stukken verleden was erg interessant en gaf Hannah als personage ook een diepere laag. Dit werkte niet verwarrend en het hielp ook erg om haar beter te leren kennen. Sommige stukjes waren ook aan de lezer zelf gericht alsof ze echt tegen je praatte. Dat vond ik denk ik een van de leukste touches en heb ik nog niet vaak eerder gezien in een boek. Serieuzere onderwerpen en zaken werden ook met de juiste waardigheid behandeld.

Hannah is een heel fijn personage. Ze is niet op haar mondje gevallen en je moet geen ruzie met haar hebben, maar ze laat ook haar gevoelige kant zien op de spaarzame momenten aan bepaalde personen. Ze is ook erg goed in het stereotype bodyguard tegenspreken. En de wisselwerking tussen haar en Jack was heerlijk en vaak ook prikkelend. Ik heb meerdere malen met een glimlach op mijn gezicht zitten lezen.

Dit boek heeft nauwelijks spice en dat is toch ook wel een keer verfrissend.

Dit boek heeft eigenlijk alles wat je in een feelgood zoekt; een heerlijke schrijfstijl, een fijn verhaal en prikkelende personages. Alle ingrediƫnten waren aanwezig voor 320 pagina's plezier en goed vermaak! Ik kijk erg uit naar Katherine's volgende boek!

Meer recensies van Elena