Perfecte rollercoaster
Oh WAUW WAUW WAUW Ik weet niet hoe ik nu moet beschrijven wat ik hier in dit boek heb gelezen. Behalve dat het letterlijk mijn wereld op zijn kop heeft gezet, mijn hart heeft uitgewrongen en dat ik dit verhaal of deze personages nooit zal vergeten!!!
Normaal geef ik altijd al een klein stukje van het verhaal prijs of van de flaptekst maar echt zelfs die flaptekst doet geen eer of heeft je geen idee van wat dit verhaal werkelijk is. De verbondenheid tussen James en Oliva kan je voelen in elk woord dat geschreven staat. De vlinders in je buik zullen niet weten wat hen overkomt. De humor tussen hun is zo leuk en deed me meer dan eens met een gigantische smile zitten.
Zelfs de koelkasten onder ons zullen niet anders kunnen dan ontdooien door de chemie tussen James en Olivia. En dan bedoel ik niet de seks tussen hen (wat voor mij niet zo’n pluspunt was)
Het verhaal is sexy en zit vol spanning, actie, intriges en wendingen die je NOOIT zult zien aankomen. Een rollercoaster aan gevoelens gaan van hyper blij, verlingerd tot hm is dit het en dan echt een What the Tuuuutttttt
Mocht ik de lotto hebben gewonnen dat kocht ik dit boek in massa’s om uit te delen want het is gewoon te goed, te verrassend. Ik hoop dat er snel nog boeken van de auteur vertaald worden want dit is echt een ontdekking geweest.