Samen lezen.
Titanic. Schip vol dromen. Tekst en illustraties door: Mylo Freeman.
In de reeks kunstprentenboeken (samenwerking van uitgeverij Leopold en Kunstmuseum Den Haag) is er een nieuwe telg: Titanic. Schip vol dromen.
Lady, het hondje van Margaret Hays, ontsnapt op de Titanic en wij volgen in haar kielzog. Zo passeren we dek na dek en kajuit na kajuit, op die wijze maken me kennis met passagiers van alle randen en standen én krijgen we een inkijkje in hun verhaal.
Een origineel idee van Freeman dat door de vele mooie tekeningen echt leuk is om samen te lezen of uit voor te lezen.
Ik hoop dat er nog meer pareltjes in deze reeks gaan volgen!
Ik hoop dat er nog meer pareltjes in deze reeks gaan volgen!