Onweerstaanbaar

Enita 03 september 2025
Wat als je inspiratie voor je boek ineens recht tegenover je komt te staan… en hij blijkt onweerstaanbaar?

Ik las Gezocht: CEO van Nicole Schelling.
Fay schrijft feelgoodboeken naast haar gewone baan, maar kampt met een flinke writers block. Wanneer ze via Roan de kans krijgt om een CEO te ontmoeten, ziet ze dat als dé manier om haar zwak voor office romance nieuw leven in te blazen. Tot haar verbazing loopt het anders dan verwacht en krijgt ze een baan als receptioniste aangeboden. Ze twijfelt geen moment, want dit is haar kans om haar verhaal letterlijk vorm te geven.

Maar dan wordt de CEO ziek, en neemt zijn zoon Desmond het roer over. Hij is nors, onweerstaanbaar en precies het soort inspiratie dat Fay nodig heeft voor haar nieuwe boek. Ze kan niet om hem heen, en voor ze het weet, lijkt ze zelf de hoofdrol te spelen in haar eigen verhaal. Alleen... loopt het voor haar ook zo romantisch af als in haar favoriete boeken?

Nicole stelt eigenlijk nooit teleur. Wat een heerlijk verhaal heeft ze neergezet met Fay en Desmond. Vanaf de eerste pagina zat ik erin en wilde ik het liefst meteen doorlezen. Het idee is origineel en leuk uitgewerkt: een schrijfster met een writers block die inspiratie vindt op de werkvloer. De personages zijn sterk neergezet; Fay is een herkenbaar hoofdpersonage, Desmond lekker crumpy en sexy, en Shelly… iedereen verdient zo’n collega. Het verhaal leest vlot, bevat humor, maar ook momenten die me wisten te raken. Ik kijk nu al uit naar het vervolg Gevraagd: Kerstmagie, met Shelly in de hoofdrol. Als dat net zo goed is, ben ik weer verkocht.

Gezocht CEO is een geweldige office romance. Een boek dat liefhebbers van het genre absoluut moeten lezen.

Meer recensies van Enita